Πέμπτη 27 Αυγούστου 2009

Φασιστική επίθεση κατά μουσουλμάνων σε τζαμί στον Άγιο Παντελεήμονα

Φασιστική επίθεση κατά μουσουλμάνων σε τζαμί στον Άγιο Παντελεήμονα
Να σταματήσει η κάλυψη των επιθέσεων από τον Χρήστο Μαρκογιαννάκη

Την Τετάρτη 26 Αυγούστου στις 8.30μμ την ώρα που μουσουλμάνοι μετανάστες συγκεντρωνόντουσαν στο υπόγειο τζαμί για το ραμαζάνι ομάδα φασιστών πέταξε μέσα στο χώρο κροτίδες και έφυγε τρέχοντας. Δεν είναι μόνο μια ωμή ρατσιστική ενέργεια στην πολύ ευαίσθητη εορτή του ραμαζανιού αλλά και μια ενέργεια ππου μπορεί να κόστιζε ζωές. Η Αστυνομία παρά τις καταγγελίες των μεταναστών κάνει τα στραβά μάτια.
Πρόκειται για τον ίδιο χώρο στην οδό Αριστομένους που είχε πυρποληθεί από φασιστική ομάδα στις 23 Μάη. Η πυροσβεστική τότε διέσωσε ανθρώπους που τους έβγαλε από το υπόγειο τυλιγμένους σε βρεγμένη κουβέρτα.
Το τελευταίο διάστημα υπό την ανοχή και την κάλυψη της Αστυνομίας ομάδα φασιστών δρα ασύδοτα στην περιοχή εισβάλοντας σε σπίτια και απειλώντας ιδιοκτήτες μαγαζιών να κλείνουν στις 8μμ ώστε να επιβάλλεται απαγόρευση κυκλοφορίας μεταναστών στην περιοχή!
Προκύπτουν τεράστια ερωτηματικά για την κάλυψη που έχουν τέτοια κυκλώματα από τον ίδιο τον υφυπουργό Δημόσιας Τάξης Χρήστο Μαρκογιαννάκη και το τοπικό ΑΤ του Αγίου Παντελεήμονα.