Κυριακή 30 Αυγούστου 2009

Δολοφονική επίθεση σε μετανάστη στη Πλατεία Αττικής

Δολοφονική επίθεση σε μετανάστη στη Πλατεία Αττικής

Αιμόφυρτος καιβτραυματισμένος προσκομίστηκε χθες στις 8.30μμ από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στα επείγοντα του Ευαγγελισμού ένας Αφγανός μετανάστης μετά από επίθεση που δέχτηκε στην Πλ.Αττικής από οργανωμένη συμμορία φασιστοειδών. Έφερε πολλαπλά χτυπήματα σε όλο του σώμα ενώ με σιδερολοστό τρυπήθηκε αριστερά στο θώρακα και παραστερνικά ακριβώς δίπλα από την καρδιά!
Δέχτηκε επίθεση από την συμμορία φασιστοειδών που περιπολεί κάθε βράδυ στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα και τη ΠλΑττικής. Η καθιερωμένη προσυγκέντρωση της φασιστικής συμμορίας του Αγίου Παντελεήμονα πέρασε μόλις 30 μέτρα από το Αστυνομικό Τμήμα του Αγίου Παντελεήμονα, στη συμβολή των οδό Αλκαμένους και Αγορακρίτου και κατευθύνθηκε στη Πλατεία Αττικής.
Είναι φανερό ότι το συμβόλαιο συνεργασίας φασιστών-Μαρκογιαννάκη και ΑΤ Αγίου Παντελεήμονα ισχύει καθημερινά με την περιπολία μαχαιροβγαλτών και λοστοφόρων που χτυπάει μετανάστες για να επιβάλει απαγόρευση κυκλοφορίας μεταναστών μετά τις 8μμ το βράδυ. Μέσα στο καλοκαίρι δεκάδες μετανάστες έχουν προσκομιστεί τραυματίες πχ στο ΚΑΤ σύμφωνα με καταγγελία της Υπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες.
Καλούμε τα συνδικάτα, την αντιπολίτευση, τους μαζικούς φορείς να απαιτήσουν τον τερματισμό της φασιστικής τρομοκρατίας στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα και της κάλυψης που της παρέχει ο υφυπουργός Δημόσιας Τάξης Χρήστος Μαρκογιαννάκης πριν θρηνήσουμε νεκρούς μετανάστες.