Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2009

ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Σας καλούμε την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 7 μ.μ. στην αίθουσα του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ελευσίνας - Δυτικής Αττικής σε ενημερωτική συζήτηση-σύσκεψη για την προκλητική απόφαση της κυβέρνησης να δημιουργηθούν «στρατόπεδα» συγκέντρωσης μεταναστών, ένα από αυτά μάλιστα στο χώρο του παλιού κυνοκομείου στον Ασπρόπυργο.
Διακηρύσσοντας την ριζική μας αντίθεση σε τέτοιες επιλογές και την αλληλεγγύη μας στους κατατρεγμένους από την φτώχεια, τους πολέμους και την πείνα πρόσφυγες και τους μετανάστες, καθώς και την αντίθεσή μας να επιχειρούνται τέτοιες επιλογές την ώρα που κλείνουν εργοστάσια στην περιοχή μας και εξαπλώνεται η μαύρη και ανασφάλιστη εργασία, προχωρήσαμε στο κάλεσμα για διοργάνωση συλλαλητηρίου στις 26 Σεπτέμβρη στις 7 μ.μ. στην Κεντρική Πλατεία Ασπροπύργου.
Σας καλούμε να στηρίξετε ενεργά την κινητοποίηση που συνδιοργανώνεται από την Κίνηση «Ενωμένοι ενάντια στο ρατσισμό και την φασιστική απειλή» και το Εργατικό Κέντρο Ελευσίνας - Δυτικής Αττικής και να εξετάσουμε από κοινού στη συνάντηση την δυνατότητα συντονισμού της δράσης μας και πρωτοβουλιών για την επιτυχία του συλλαλητηρίου στις 26 Σεπτέμβρη.
Με τιμή
Για τη Διοίκηση

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


ΔΙΟΝ. ΣΚΑΡΜΟΥΤΣΟΣ ΘΑΝ. ΔΑΝΟΥΣΗΣ